loading...

Upplands-Brogalan och Covid-19

Kära galabesökare, sponsorer, partners, utställare och inte minst alla nominerade!
Sedan Coronaviruset började härja i världen har inte mycket varit sig likt. Människor isoleras, företag permitterar, resor avbokas och evenemang ställs in. Allt för att minska smittspridning, insjuknande och underlätta för den redan hårt belastade sjukvården.
 
Som alla andra ansvarstagande arrangörer beslutade vi redan tidigt att skjuta fram vår gala till hösten och hoppades länge att det skulle kunna fungera. Men allt eftersom tiden går och vi lär känna denna farsot blir det än mer tydligt att vi inte längre kan garantera att ha vår härliga gala ens i höst. Även om myndighetsrestriktionerna skulle lätta i sommar vet vi inget om vad som händer när hösten drar igång igen, varken med smittspridning eller regler för sammankomster etc. Vi kan då riskera att med kort varsel få ställa in hela galan, eller att många av er, våra gäster och medverkande, av rädsla för smitta helt enkelt inte vågar komma. Med dessa spelregler har vi även svårt att hitta en lämplig plats för galan.
 
Ett sådant risktagande vill vi inte utsätta vår fina gala för, varför vi inom arrangörsgruppen nu tagit det sorgliga, men helt nödvändiga beslutet att ställa in årets gala. Vi satsar istället, med full kraft, på en extra härlig, glittrande och glad Upplands-Brogala i april 2021.
 
Dag och plats meddelas i höst, och om det då visar sig att du inte har möjlighet att gå det nya datumet, kommer det gå bra att avboka biljetterna.  Annars behåller du självklart din plats! Detta gäller naturligtvis även våra sponsorer, partners och utställare.
 
Årets pristagare kommer att utses redan nu i vår – alla kandidater och pristagare presenteras i sociala medier, på hemsidor och i lokalpress. Och alla får diplom och blommor!
Årets Företagare presenterades 24 april, Årets Inspiratör kommer att presenteras 15 maj, Årets Hållbara företag 25 maj,
Årets Nyetablering 29 maj och Damernas Stora pris den 5 juni.
 
Med vänliga hälsningar,
Upplands-Bro kommun, Företagarna och Damernas Affärsnätverk
Välkommen till Näringslivsgala

Upplands-Bro Kommun, Företagarna och Damernas affärsnätverk, för åttonde året i rad, in till gala där vi firar och prisar våra fantastiska företagare i Upplands-Bro!

Upplands-Brogalan är årets fest i kommunen där det bjuds på fördrinksmingel, trerättersmiddag, härlig underhållning, sprakande prisutdelning och dans. Årets konferencier Måns Möller håller taktpinnen och underhåller oss alla. Galan är öppen för både privatpersoner och företag.

Upplands-Brogalan, en fest för alla i vår kommun!

Varmt välkommen önskar:
Upplands-Bro kommun, Damernas Affärsnätverk och Företagarna 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du ingen information om galan.
Mailet skickas ca 4 ggr om året.

Huvudsponsorer 2020