loading...


Galakvällen

18.00
Välkomnas du på rödamattan med en fördrink för att sedan gå vidare in till vår företagsmässa där våra duktiga företagare presenterar sig.

19.00
Efter trevligt mingel på mässan sätter vi oss till bords och avnjuter en fantastisk trerättersmiddag till härlig underhållning och sprakande prisutdelning.

23.00
Kvällen avslutas med barmingel och dans.
 


Årets konferencier - Kristoffer Appelquist

Ni har sett honom i Parlamentet, Alla för en, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra program de senaste åren.

Kristoffer är ständigt aktuell på TV och i höst kan ni åter se honom som tävlande i SVT:s På Spåret. Kristoffer är även aktuell med den egna föreställningen "Frågornas Herre".

Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut!

Kvällens underhållare

För kvällens showinslag står de rutinerade artisterna Elias Eskilsson & Maria Franzén. 

Elias har bl a ett förflutet inom Wallmans och Golden hits och även varit tenor i Romeo & Juliakören där han förutom sjungit på Nobelmiddagen också fått prestigefulla uppdrag på olika ambassader runt om i Europa.

Maria har även hon ett förflutet inom Wallmans och förutom det varit med i flera musikaler; Bl.a "We will rock you" (i både Sverige & Tyskland), The Rocky Horror show (i Tyskland). Maria var också med i musikalen "Motown" på Berns & har varit på världsturné med THE ORIGINAL BAND - THE ABBA TRIBUTE som "Frida".


Årets galaplats - Happy Tammsvik

Vi är mycket glada över att genomföra galan på Happy Tammsvik.
På Happy Tammsvik pågår livet. Det sprakar av färg, sjuder av kreativitet och ljuder av skratt. Doftar och smakar sött, salt, syrligt och ljuvligt. Allt kan hända och allt händer.

Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med deras många och annorlunda konferenslokaler, 121 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.