loading...


Nominera din favorit


Välkommen att nominera just ditt favoritföretag i Upplands-Bro. Galans fem priskategorier och nomineringsformuläret hittar du här nedanför. Du får självklart nominera flera företag/personer i varje kategori, det viktiga är att företaget/personen du nominerar är verksam i Upplands-Bro kommun. Ta din chans att vara med och påverka resultatet!

Sista datumet att nominera är den 28 februari.
 


Årets priskategorier


Årets Företagare
Priset delas ut av Företagarna Upplands-Bro i samarbete med Upplands-Bro kommun till Årets bästa företagare.
Vinnaren driver ett företag som är lönsamt och har god tillväxt. Företagaren ska vara en god entreprenör och en förebild med engagemang och kreativitet.

Årets Nyetablering
Priset Årets Nyetablering delas ut av Företagarna. Med detta pris vill vi lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet.

Damernas Stora pris
Damernas Affärsnätverk delar ut sitt Stora pris till en företagare eller ett företag i Upplands-Bro som visar på hög professionalism inom sitt yrke och som ger sina kunder mer än de förväntar sig.

Årets Inspiratör
Damernas Affärsnätverk delar ut priset Årets inspiratör till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i.

Årets Hållbara företag
Priset till Årets hållbara företag delas ut av Upplands-Bro kommun. Vinnaren av priset är ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i.
 

Nomineringsformulär