loading...

Vinnare 2021
 

Årets Företagare

Priset delas ut av Företagarna Upplands-Bro i samarbete med Upplands-Bro kommun till Årets bästa företagare.
Vinnaren driver ett företag som är lönsamt och har god tillväxt. Företagaren ska vara en god entreprenör och en förebild med engagemang och kreativitet.


Henrik Wahlström - Brandfast
 
Henrik räddar liv och lem, han skyddar hus och hem
I virustider han sig svingar upp på lönsamhetens vingar.
Nya kurser, smarta koncept, alla kunder ger sin accept!
 

Årets Inspiratör

Damernas Affärsnätverk delar ut priset Årets inspiratör till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i.

Ebba Horn - Öråkers Gård
Ebba får utmärkelsen Årets Inspiratör för sitt inspirerande sätt att tänka nytt och tänka brett kring hållbarhet. Tillsammans med sina duktiga medarbetare skapar Ebba en värld av möjligheter på sitt älskade Öråker, där djuren, jorden och framtiden är i fokus. Med engagemang, målmedvetenhet och nyfikenhet tar hon sig an nya spännande projekt som skapar mervärde inte bara för den egna verksamheten utan för alla besökare och för vår kommun.
 

Årets Hållbara företag

Priset till Årets hållbara företag delas ut av Upplands-Bro kommun. Vinnaren av priset är ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i.

Johanna Karlén - Bioinspira by Johanna AB
Bioinspira är ett föredöme när det gäller arbetet med att främja och bevara den biologiska mångfalden i stad och landsbygd.
Ett aktivt arbete bedrivs inom miljö och hållbarhet. Bioinspira inspirerar både företag och privatpersoner med att utveckla och vårda deras gröna ytor.
 

Damernas Stora Pris

Damernas Affärsnätverk delar ut sitt Stora pris till en företagare eller ett företag i Upplands-Bro som visar på hög professionalism inom sitt yrke och som ger sina kunder mer än de förväntar sig.

Damernas Stora Pris går till Kvarnnibble Gård, Butik och Musteri
Kvarnnibble Gård, Butik och Musteri tilldelas Damernas Stora Pris 2020 för att de med energi och stort engagemang utvecklar sitt lantbruk på ett föredömligt sätt och därmed bidrar till att levandegöra landsbygden i Upplands-Bro. Anna och Henrik Tesch har skapat en välkomnande oas på Kvarnnibble där butiken och musteriet är hjärtat, och där de många djuren, växthusen och odlingarna ger livspulsen. Hållbarhet genomsyrar verksamheten och i butiken säljer man egenproducerat samt närodlat av hög kvalitet. Kvarnnibble visar vägen från jord till bord!
 

Årets Nyetablering

Företagarna vill med detta pris lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet.

Årets Nyetablering går till Fastighetsbolaget Villa Skoga AB / Concept2808
Nina Rönnberg & Ulf Månsson (saknas på bilden) tilldelas Årets Nyetablering 2021.
Mitt i pandemin öppna de upp sin nyrenoverade villa för allmänheten och har genom sin etablering även möjliggjort för flera andra entreprenörer. Villa Skoga rymmer nu både café, frisörer, hudvård, livsstilsbutik, konferensrum och kontorslokaler.