loading...

Vinnare 2021
 

Årets Företagare

Priset delas ut av Företagarna Upplands-Bro i samarbete med Upplands-Bro kommun till Årets bästa företagare.
Vinnaren driver ett företag som är lönsamt och har god tillväxt. Företagaren ska vara en god entreprenör och en förebild med engagemang och kreativitet.


Henrik Wahlström - Brandfast
 
Henrik räddar liv och lem, han skyddar hus och hem
I virustider han sig svingar upp på lönsamhetens vingar.
Nya kurser, smarta koncept, alla kunder ger sin accept!
 

Årets Inspiratör

Damernas Affärsnätverk delar ut priset Årets inspiratör till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i.

Ebba Horn - Öråkers Gård
Ebba får utmärkelsen Årets Inspiratör för sitt inspirerande sätt att tänka nytt och tänka brett kring hållbarhet. Tillsammans med sina duktiga medarbetare skapar Ebba en värld av möjligheter på sitt älskade Öråker, där djuren, jorden och framtiden är i fokus. Med engagemang, målmedvetenhet och nyfikenhet tar hon sig an nya spännande projekt som skapar mervärde inte bara för den egna verksamheten utan för alla besökare och för vår kommun.
 

Årets Hållbara företag

Priset till Årets hållbara företag delas ut av Upplands-Bro kommun. Vinnaren av priset är ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i.

Johanna Karlén - Bioinspira by Johanna AB
Bioinspira är ett föredöme när det gäller arbetet med att främja och bevara den biologiska mångfalden i stad och landsbygd.
Ett aktivt arbete bedrivs inom miljö och hållbarhet. Bioinspira inspirerar både företag och privatpersoner med att utveckla och vårda deras gröna ytor.
 

Övriga priser delas ut inom kort.