Vinnare 2018

Årets Företagare

Företagarna och Upplands-Bro kommun delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.
Prisvärd: Sparbanken 

Frewito
Med stort yrkeskunnande har Fredrik Thorburn byggt upp Frewito till ett lönsamt, välmående och erkänt serviceföretag som säljer och monterar utrustning, reparerar och underhåller entreprenadmaskiner. En oberoende aktör, som med lokalt patos, tydligt kvalitetsfokus och en ständigt ökande kundkrets, tillsammans med sina engagerade

Årets Hållbara Företag

Årets Hållbara Företag delas ut av Upplands-Bro kommun. Priset delas ut till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som bidrar till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i.
Prisvärd: Kintore Kompetens

Frölunda Gård
Med ett stort miljöengagemang, socialt engagemang och kunskap driver företaget traditionellt jordbruk. De har startat och driftsatt en ny solcellsanläggning, ersatt vanlig diesel med HVO-bränsle för sina lantbruksmaskiner och är nu nästintill fossilfri i sin drift. Företaget har även startat upp en ny och unik avloppsanläggning, TreeWell, som bygger på mikrobiologi vilket gör att de inte behöver tömma slam samt inte tillför några kemikalier i sin reningsprocess.
 

Damernas Stora Pris

Damernas Affärsnätverk delar ut Damernas Stora Pris till en företagare eller ett företag i Upplands-Bro som visar på hög professionalism inom sitt yrke och som ger sina kunder mer än de förväntar sig.
Prisvärd: Handelsbanken

Larmassistans
Tilldelas Damernas Stor Pris för sitt enträgna arbete med att skapa trygghet i vårt närområde.
Ett säkert kort på vår ort!

Årets Nyetablering

Företagarna vill med detta pris lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet.
 

Mekonomen
En satsning på service, bilar och Bro där Thomas Karlsson  ger hopp och framtidstro och redan nu expansion i såväl lokal som personal. Traditionell know-how, mångårig erfarenhet och nyaste teknik i skön förening.

Årets Inspiratör

Damernas Affärsnätverk delar ut priset Årets inspiratör till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i.
Prisvärd: Nordic Heater
Kranzbolaget
Kaarina Kranz tilldelas priset Årets Inspiratör för att hon tar sig an viktiga och svåra uppgifter och genomför dem på ett skickligt sätt!

Årets UF-Företag

Galan uppmärksammar även årets UF-företag som tidigare i år vunnit priset för bästa företag under Upplands-Brogymnasiets entreprenörsgala.
Prisvärdar: Upplands-Brogymnasiet & Företagarna

Bright Pack
Max & Tim Mårtensson, Niklas Forsberg och Linnéa Karlsson fanns på plats för att ta emot galagästernas applåder och berätta mer om sin produkt, reflexryggsäcken som ska bidra till att minska antalet trafikolyckor.