loading...

Vinnare 2020
 

Årets Företagare

Priset delas ut av Företagarna Upplands-Bro i samarbete med Upplands-Bro kommun till Årets bästa företagare.
Vinnaren driver ett företag som är lönsamt och har god tillväxt. Företagaren ska vara en god entreprenör och en förebild med engagemang och kreativitet.

Dani och Maykels cafè – Petjos

Med tomma händer har två bröder skapat kommunens mysigaste mötesplats. De har satsat många timmars arbete och utan att ta lån. Café, luncher och bageri på gång och därtill ett Coffice i nästa kvarter. Utsökta bakverk, delikata luncher - allt lagat från grunden. Här ges plats för alla och Dani & Maykel blir vän med varje kund. De levererar stort till både företag och kommun, har bra och ökande lönsamhet därtill.

Årets Inspiratör

Damernas Affärsnätverk delar ut priset Årets inspiratör till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i.

Rasmus Vanagand

Med engagemang, målmedvetenhet och imponerande drivkraft arbetar Rasmus för att öka tryggheten och gemenskapen i vår kommun. Med sitt tydliga ledarskap och sin positiva inställning har han gjort märkbara avtryck. Förmågan att se möjligheter i stället för svårigheter är en beundransvärd och inspirerande egenskap – och den gör Rasmus till en sann inspiratör!
 


Årets Hållbara Företag

Priset till Årets hållbara företag delas ut av Upplands-Bro kommun. Vinnaren av priset är ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i.

Magnusson Petfood AB

Familjen Magnusson är en välkänd djurmatsproducent som i generationer har levererat djurmat i såväl Sverige som på export. Genom ett långsiktigt och ständigt pågående hållbarhetsarbete bidrar Magnusson Petfood till ett hållbart samhälle. Den senaste stora satsningen på ett energieffektiviseringssystem är ännu ett bevis på företagets strävan att vara i framkant inom hållbarhetsområdet.

Årets Nyetablering

Företagarna vill med detta pris lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet.

Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill - Guldjobbet i Bro

Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill på New Future Consulting - Guldjobbet i Bro - har med raketfart skapat en seriös, framgångsrik, och hoppingivande verksamhet. De gör verkligen skillnad och har redan lysande resultat. Homa & Moslim drivs av att hjälpa människor uppnå sina mål och att göra det svåra enkelt!

Damernas Stora Pris

Damernas Affärsnätverk delar ut sitt Stora pris till en företagare eller ett företag i Upplands-Bro som visar på hög professionalism inom sitt yrke och som ger sina kunder mer än de förväntar sig.

Sofia Hedberg - Fias Hälsorum

Sofie Hedberg tilldelas Damernas Stora Pris 2019 för att hon med sin lyhördhet och sitt mjuka handlag gör så mycket mer än knådar stela ryggar och onda nackar! Sofie möter sina kunder med värme och respekt. Med öppet hjärta och sinne läser hon av både kroppsliga och själsliga skavanker och behov. På Fias Hälsorum är det hela människan som är i fokus vilket uppskattas av den stadigt växande kundkretsen. Sofie har förutom gedigna kunskaper i massage även vidareutbildat sig inom akupressur och lymfmassage, och är ständigt nyfiken på hur hon kan hjälpa sina medmänniskor på bästa sätt.